Rakennusurakointia avaimet käteen periaatteella vuodesta 2000

Kohteita

Kakskiukainen Oy lihasikala

27-069-650x400

Joulukuussa 2013 Kakskiukainen Oy järjesti tarjouskilpailun lihasikalan kokonaisurakasta, ilman ruokinta-, lannanpoisto-, ilmanvaihto- ja lämmityslaitteita. Laitehankinnat olivat erillishankinta.

Mediatraffic Oy osallistui tarjouskilpailuun ja useiden neuvottelujen jälkeen urakkasopimus allekirjoitettiin 18.3.2014. ja työ aloitettiin 5.4.2014.

Huhtikuun aikana asennettiin lietelannanpoisto, salaojat ja sadevesijärjestelmät, valettiin anturat ja puolet kuilunpohjista, aloitetiin kuilunsyrjien valu sekä elementtien asennus.

Toukokuussa  valettiin loput kuilunpohjat ja syrjät, asennettiin kaikki loput betoniseinät, tehtiin lattioiden alustäytöt, asennettiin betoniritilät sekä tehtiin lattioiden tasaus ja eristykset, lisäksi aloitettiin ristikoiden ja palomuurien/seinien asennus.

Kesäkuussa asennettiin loput ristikot, palomuurit ja seinät. Vesikatosta tehtiin aluskate ja ruoteet, Yläpohjan rakenteet kuten päätykoolaukset kulkusillat yms. , lattiat tehtiin valukuntoon, asennettiin lattialämmitykset ja aloitettiin lattiavalut.

Heinäkuun alussa tehtiin rehustamon osa täysin valmiiksi. Lisäksi heinäkuun aikana koolattiin ulkoseinät ja tehtiin räystäät, valettiin siilojen laatat, valettiin loput lattiat, aloitettiin välipohjan höyrynsulun asennus ja pellitys, asennettiin ilmastoinnin laitteet ja muoviset lankkuseinät välipohjan pellityksen edetessä. Ovien asennus aloitettiin. Kalusteiden ja ruokkijan asennus (tilaajan hankinta), LV työt ja Sähkötyöt pääsivät heinäkuun aikana kunnolla käyntiin.

Elokuun aikana pellitettiin vesikatto ja ulkoseinät, lisäksi loput välipohjat. asennettiin loput ovet, ilmanvaihdon laitteet ja muoviset väliseinät. Tehtiin ensimmäinen lietesäiliö valmiiksi.

Syyskuun alussa sikala tuli rakennustöiden ja LV töiden osalta valmiiksi. Syyskuussa  asennettiin yläpohjan eriste ja tehtiin vielä toinen lietesäiliö, sähkötyöt loppuun, sekä erillisurakkana sikalan päädyn kuivikevarasto.

Urakka valmistui 2 viikkoa ennen sovittua ja kohde luovutettiin tilaajalle 29.9.2014. Ensimmäiset porsaat tulivat lokakuun alussa.

Projekti:
– Lihasikala kerrosala 5001m2
– pituus 96,58m ja leveys 51,78m
– rehustamo 300m2
– 14 kasvatusosastoa
– lähettämö ja sairasosasto
– 2 lietesäiliötä 625m2/2500m3 yhteensä 5000m3
– LV työt
– Sähkötyöt
– Kaluste ja laitehankinta tilaajan erillisenä hankintana
– Lannanpoiston asennus
– Ilmanvaihdon asennus
– kaluste ja ruokkija-asennus tilaajan erillisenä hankintana