Yksityisyyden suoja

Selostus yksityisyyden suojasta

Tämä on selostus yksityisyyden suojasta Mediatraffic Oy:n omistamalla ja ylläpitämällä verkkosivustoilla osoitteessa www.mediatraffic.fi. Pyydämme ettet käytä Mediatrafficin verkkopalveluita mikäli et hyväksy selostuksessa kuvattuja yksityisyyden suojan periaatteita ja käytäntöjä.

Käyttäjien tunnistaminen

Verkkopalveluidemme käyttäjien yksityisyyden turvaaminen on Mediatrafficille erittäin tärkeää. Emme automaattisesti kerää tietoa, jonka avulla yksittäisen kävijän voisi tunnistaa. Kehittääksemme verkkopalveluitamme entistä käyttäjäystävällisemmiksi keräämme tilastoja palveluiden käyttäjistä. Nämä yleisluontoiset tilastot sisältävät muun muassa seuraavia tietoja: IP osoite, tietokoneen käyttöjärjestelmä- ja selaintyyppi, sivustolla vieraillut alaosiot ja palvelussa käytetty aika. Tietoja ei voida kohdistaa yksittäiseen palvelun käyttäjään.

Henkilökohtaiset tiedot

Mikäli palvelumme käyttäjä haluaa lähettää Mediatraffcille tiettyjä henkilökohtaisia tietoja, kuten nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja/tai puhelinnumeron. Käytämme tietoja vain käyttäjän tilauksen toimittamiseen tai yhteydenottoon sähköpostitse tai puhelimitse.

Kaikkia Mediatrafficin verkkopalvelun, sähköpostin tai postin välityksellä lähetettyjä työhakemuksia käsitellään Suomen lakien ja asetusten määräämällä tavalla.

Mikäli haluat korjata, muuttaa tai poistaa Mediatrafficille antamiasi tietoja pyydämme, että ilmoitat tästä kirjallisesti joko lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mika.satola@mediatraffic.fi tai kirjeitse osoitteeseen Mediatraffic Oy, 32610 Vampula

Tietoturva

Mediatraffic tekee parhaansa suojatakseen käyttäjien yhtiölle luovuttamia tietoja. Emme kuitenkaan voi ottaa vastuuta mahdollisesta henkilökohtaisten tietojen väärinkäytöstä, joka on seurausta rikollisesta toiminnasta, kuten tietomurrosta tai tietojen kaappauksesta tiedonvälityksen aikana.

Verkkopalveluiden päivittäminen

Mediatraffic pidättää itselleen täydet oikeudet muuttaa tätä selostusta tai mitä tahansa muuta sisältöä verkkopalveluissaan. Suomen lainsäädännön mukaisesti tallennamme verkkopalveluidemme sisällön päivittäin ja säilytämme sisällön 21 vuorokauden ajan.

Pyydämme osoittamaan Mediatrafficin verkkopalveluita koskevat kyselyt ja kommentit sähköpostitse osoitteeseen mika.satola@mediatraffic.fi tai postitse osoitteeseen Mediatraffic Oy, 32610 Vampula