Rakennusurakointia avaimet käteen periaatteella vuodesta 2000

Yritys

Mediatraffic Oy on vuoden 2000 heinäkuussa perustettu jatkuvasti kehittymään pyrkivä suomalainen rakennusliike. Olemme lähes 20 vuoden ajan luottaneet suomalaiseen työvoimaan ja paikalliseen osaamiseen ja yhteistyökumppaneihin joita pyrimme hyödyntämään mahdollisimman monipuolisesti toteuttamissamme kohteissa.

Organisaatiomme on erittäin kokenut toteuttamaan haastavampiakin kohteita. Toiminta-alueemme kattaa koko Lounais-Suomen.

Mikäli etsit urakoitsijaa rakennusprojektiisi Lounais-Suomen alueelta, olemme varteenotettava urakoitsija toteuttamaan haluamasi ratkaisut tai yhteistyössä kehittämään jotain uutta. Tästä todistavat toteuttamamme projektit ja niistä saamamme palaute.

  • Maatalous Yrityksemme ja koko tuotanto-organisaatiomme perusosaaminen on maatalouden tuotantorakennukset ja muut maatalouden rakennukset. 15 vuoden aikana olemme vastanneet yli 140 000 kerrosneliön rakentamisesta. Huittisista noin 100 kilometrin säteellä on rakennettu mm. sikaloita, kanaloita, hevostalleja, broilerkasvattamoja, konesuojia, lämpökeskuksia, lietesäiliöitä ja viljasiiloja. Meiltä ja yhteistyökumppaneiltamme löytyy rahkeita toteuttaa myös vaativammat projektit avaimet käteen periaatteella.
  • Asuntotuotanto Asuntotuotanto on yrityksemme kulmakivi. 15 vuoden aikana olemme urakoineet omakoti-, rivi- ja kerrostaloja mm. Huittisten, Säkylän ja Sastamalan alueilla yhteensä yli 100 asuntoa. Urakoimme myös laajemmat rivi- ja kerrostalo kokonaisuudet. Yli 15 vuoden kokemuksen avulla osaamme tunnistaa markkinoiden ja asiakkaiden tarpeet.
  • Väliaikaistilat Väliaikaistilat on erinomainen esimerkki organisaatiomme kyvystä tehdä tuotekehitystä. Huittisten kaupunki uutisoi kesäkuussa 2013 Lauttakylän koulun sisäilmaongelmista. Tuolloin yrityksessämme heräsi idea mahdollisuudesta tarjota perinteisten parakkien ja puurunkoisten elementtiratkaisujen vaihtoehdoksi betonielementtirunkoista ratkaisua. Elokuussa 2013 Huittisten kaupunki järjesti tarjouskilpailun 320 oppilaan koulun väliaikaisten tilojen hankinnasta 5 vuodeksi. Tarjouskilpailuun osallistuimme jo valmiilla toimitusmallilla ja voitimme kilpailutuksen niin taloudellisilla kuin teknisilläkin perusteilla tehdyn pisteytyksen perusteella.